O n z e e r v a r i n g e n

Iedere week op pad in de mooie culinaire wereld. We delen graag enkele bijzondere ervaringen en momenten. We werken deze pagina een aantal keer per jaar bij.

memorabele momenten

O n z e h a n d g e p l u k t e s e l e c t i e

Monarh in Tilburg

Arne en ik zijn steeds op zoek naar nieuwe gastronomische avonturen. Op die manier kruisten we het pad van restaurant Monarh in Tilburg (1 Michelinster).

Lees »

312th Chapter of the Autumn Mists Fontanafredda

Als cavalieri wordt er van ons verwacht dat we geregeld deelnemen aan een capitolo (of bijeenkomst) in Italië. Rond 11 november vlogen Arne en ik dan ook opnieuw naar Piëmonte voor een onvergetelijk weekend vol gastronomische en oenologische avonturen.

Lees »

Buon Padre Viberti

We bezochten op vrijdag 10/11 het restaurant Buon Padre in Vergne. Onze goede vriend en sommelier van Castello di Verduno, Fabio Ceste, had ons hiervoor uitgenodigd.

Lees »

Culinaire hemel in Piano35

In Piano 35 vonden we niet alleen een restaurant, maar een plaats waar architectuur, duurzaamheid, gastronomie en vriendschap samenkomen om een ervaring te creëren die meer is dan de som der delen, hoor.

Lees »

Geridderd

17 september 2022 – In Piëmonte hebben we al fantastische mensen ontmoet, die ons het gastronomisch erfgoed van de streek hebben leren kennen.

Lees »

Treeswijkhoeve

Dick en Anne-Laure mochten ons al vaker verwelkomen. We zetten deze twee sterren parel hoog op onze culinaire lijst.

Lees »

Zilte Antwerpen

In het begin van onze gastronomische carrière maakten we al kennis met Vicky Geunes die letterlijk en figuurlijk hoge toppen scheerde in het MAS met zijn twee sterren restaurant.

Lees »

Piazza Duomo

When in Piëmonte,… go to Piazza Duomo. Fine dining op het hoogste niveau. Daar zijn we wel voor te vinden.

Lees »